transparant
transparant

Het werkt door!
Een Dag van Waarde zet iets in gang binnen uw organisatie wat naklinkt en voelbaar is. Iets wat blijvende aandacht verdient. In het follow-up gesprek dat bij de dag is inbegrepen, bespreken we de resultaten en denken we graag met u mee hoe u het goede gevoel ‘warm kunt houden’.

ontspanning in het voetenbad

 

Waarom?
Werk is voor veel mensen een groot onderdeel van hun leven. Je prettig voelen op je werk is belangrijk voor iedereen: voor de persoon zelf én voor de organisatie. Want wie zich goed voelt en gewaardeerd weet, is een fijnere collega en levert ook beter werk.

De Dag van Waarde is ontstaan vanuit de gedachte dat alles wat aandacht krijgt groeit. Aandacht en waardering voor de mens achter de werknemer, zorgt voor een grotere persoonlijke betrokkenheid van de medewerker bij uw bedrijf.

Niet wat je doet, maar wie je bént, is het waar het die dag om gaat. Een Dag van Waarde laat zien hoe stimulerend en motiverend het is om vanuit aandacht en waardering met elkaar samen te werken. Juist het zelf ervaren van persoonlijke aandacht tijdens de Dag van Waarde zorgt voor  bewustwording van de kracht van aandacht. Een klein attent gebaar kan een groot positief effect hebben op ieders werkplezier, ook op langere termijn.

De Dag van Waarde is inzetbaar in elk bedrijf of organisatie en bijzonder geschikt als frisse start na een reorganisatie of een periode met hoge werkdruk. Maar uiteraard is deze dag ook heel waardevol om de onderlinge band te versterken en bewust te worden van het belang van aandacht voor elkaar.