Caroline Dekker

Als er één ding is waar ik blij van word, is het wel om te zien wat aandacht met mensen doet.
Toen ik ooit Feel Goodies oprichtte was mijn missie al om mensen te inspireren meer vanuit hun hart te leven. En dat is het nog steeds. Van een Dag van Waarde geniet ik zoveel omdat daar écht zichtbaar en voelbaar is hoe een heel bedrijf gaat ‘stralen’ van aandacht. Als ik mensen met een glimlach naar huis zie gaan dan weet ik dat we weer een zaadje hebben geplant.

Samenwerken met Ellen is vooral zo fijn omdat we heel natuurlijk samen door een project ‘bewegen’. Ellen’s oog voor detail en haar gevoel voor sfeer zijn niet alleen heerlijk in onze samenwerking, maar ook een onmisbaar deel van elke Dag van Waarde.

Ellen Janssen

Voor mij is de Dag van Waarde het mooiste project om aan te werken. Het vraagt volle aandacht, inleving, creativiteit en organisatievermogen. Ik geniet enorm als ik zie dat iedereen die bij de dag betrokken is, van bedrijf tot waarderingsartiest, er een goed gevoel van krijgt.
Het belang van aandacht voor de mens in een organisatie heb ik gevoeld als zintuigartiest bij verwendagen in de gezondheidszorg. Die oprechte aandacht werkt overal!

Ik vind het heerlijk om met Caroline samen te werken: het ‘stroomt’ gewoon. Caroline is heel inspirerend en we vullen elkaar goed aan. Als ik worstel met een tekstje, kijkt zij er even naar en dan is het precies goed!

transparant

sticker