transparant

 

De kracht van aandacht
Aandacht voor de mensen is aandacht voor het hart van het bedrijf. Het laat mensen groeien, motiveert tot extra inzet en vergroot hun betrokkenheid bij elkaar en het bedrijf. Met alle mooie gevolgen voor het werkplezier en het resultaat. Vandaar onze passie voor aandacht!


 

Wat is de Dag van Waarde?
Een Dag van Waarde is een ‘ongewoon gewone’ werkdag. Iedereen doet zijn werk en toch is alles anders. Vandaag staat de mens achter de werknemer centraal. Het gaat niet alleen om wat je doet, maar vooral om wie je bént. Een hartelijk welkom, verrassende post, een bijzonder aangeklede werkplek, inspirerende ervaringen, aandacht voor elkaars wensen en de positieve kanten van het werk. En natuurlijk is er tijd voor ontspanning en lekkernijen. Desgewenst kan de dag aangevuld worden met een speciale workshop, een spel of een bijzondere activiteit.

Bij een Dag van Waarde werken we met zogenaamde 'waarderingsartiesten'. Zij zijn op een subtiele manier aanwezig en zorgen voor een open sfeer op de werkvloer. Hun toon is uitnodigend en respectvol. Dus geen show en theater, maar het kleine gebaar, een onverwachts genoegen en één-op-één aandacht.

Elke Dag van Waarde vullen we in zoals past bij uw bedrijf of organisatie. Afhankelijk van uw wensen, de aard van het bedrijf, de situatie en de locatie maken we een plan. Ook als u juist liever een aantal aparte momenten van aandacht wilt creëren, denken we graag met u mee.

‘De Dag van Waarde heeft een bijdrage geleverd aan het wij-gevoel van beide afdelingen. Ik heb dan ook al het vertrouwen in de samenwerking met elkaar en naar de markt toe’
Mischa Prinsenberg - manager DZB Re-integratie Leiden

 

sticker